Send oss mail... Til startsiden
 - Om oss -
- Produkter -
- Kontakt oss -
- Bedriftsfordeler -

Rebraco Agenturer
Sjøgt. 15,
P.O. Box 1008
N-1510 Moss
Norway


Tlf: +47 69 27 55 12
Fax: +47 69 27 16 55

Org.nr. NO-938452903

Om Rebraco AS

Hvem er vi?
Rebraco ble etablert i 1980 i Moss av Reidar Bratli og har siden da spesialisert seg på salg av komplette filterløsninger samt reservedeler til alle typer filter for behandling av luft og væske.

Hva kan vi tilby?
• Filterløsninger
• Tørkere
• Støvsamlere
• Løfteutstyr (kroker, blokker etc.)
• Tanker, transportbaner
• Kjente og dyktige samarbeidspartnere

Ditt behov – vår oppgave
Vi hjelper til med å finne riktig utstyr for den aktuelle applikasjonen, det være seg filter, tørkere, støvsamlere, tanker eller løfteutstyr.
Våre dyktige samarbeidspartnere er spesialister innenfor hvert sitt område og vår kjennskap til disse igjen, gjør prosessen enklere for våre kunder.

Reservedeler
Rebraco kan levere reservedeler til et stort antall filtre, både originale og kompatible deler. Vi har egne kryssreferanselister som gjør denne jobben enklere, i tillegg til mange års erfaring som ”detektivter” på jakt etter akkurat DEN filterdelen.

Tid er penger
Ved å benytte Rebraco som ditt firmas forlengede arm når det gjelder filterløsninger fra A til Å, sparer du tid og penger som kan benyttes til andre mer inntektsbringende formål.

Service
Vi setter vår ære i å yte kunden god service. Det er flere fordeler ved å benytte et lite firma som Rebraco: vi kan ”snu oss fort rundt”, vi er tilgjengelige og har de rette kontaktene samt gode avtaler med våre underleverandører, noe som kommer våre kunder til gode.

Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale en nærmere presentasjon av Rebraco AS.

 Sjøgata 15, P.O.Box 1008, N-1510 Moss, Norway - Tel: +47 69 27 55 12 - Fax: +47 69 27 16 55